Головна Новини Бізнес фінанси 500 млн доларів на передвиборчу кампанію: куди Блумберг міг витратити ці гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

500 млн доларів на передвиборчу кампанію: куди Блумберг міг витратити ці гроші

Наприклад, оплатити 1600 американських кредитів або купити 42 острова.

5 березня 2020, 20:53 comments2145
Поділіться публікацією:
500 млн доларів на передвиборчу кампанію: куди Блумберг міг витратити ці гроші

Колишній кандидат у президенти США на виборах 2020 року від Демократичної партії Майкл Блумберг витратив на передвиборчу гонку близько 500 мільйонів доларів. Журналісти видання Vice підрахували, на які інші цілі він міг витратити ці кошти.

Відомо, що Блумберг дуже любить сирні крэкеры Cheez-It, які є в кожному офісі. На 500 мільйонів доларів він міг придбати понад 110 мільйонів упаковок.

Американські студенти щорічно беруть кредити в держави для отримання освіти. За даними центру досліджень Pew, в середньому такий борг становить близько 17 тисяч доларів. І Блумберг, в свою чергу, міг оплатити освіту 30 тисячам американських студентів.

У США кредити беруть не лише на освіту, але і на іпотеку. За даними Асоціації іпотечних банкірів, в середньому в 2017 році американці брали кредит на суму близько 310 тисяч доларів. Таким чином, кандидат у президенти міг виплатити 1600 таких кредитів.

Інші варіанти — уроки іспанської на місяць для 312 тисяч учнів, річний проїзний для 328 тисяч жителів Нью-Йорка, довічний запас прокладок для 80 тисяч американських жінок або навіть 42 острова.

Але, на жаль, витрачені 500 мільйонів доларів не допомогли Майклу Блумбергу стати новим президентом США, адже днями він зняв свою кандидатуру з виборів на користь іншого демократа Джо Байдена.

При цьому витрачені гроші склали менше одного відсотка від усього капіталу мільярдера.

Як повідомляв портал "Коментарі", інший кандидат від демократів Піт Буттiджич зняв свою кандидатуру з виборів президента США на користь Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!