Головна Новини Бізнес фінанси Живопис "золотої доби" та недобудоване житло: що задекларував новий міністр фінансів Уманський
commentss НОВИНИ Всі новини

Живопис "золотої доби" та недобудоване житло: що задекларував новий міністр фінансів Уманський

У декларації новоспечений міністр фінансів Ігор Уманський повідомив не тільки про свої доходи, а й описав майно дружини і трьох доньок

6 березня 2020, 14:19 comments2726
Поділіться публікацією:
Живопис "золотої доби" та недобудоване житло: що задекларував новий міністр фінансів Уманський

Міністр фінансів Ігор Уманський зберігає готівкою 25 тис доларів та 12 тис євро, а в Київській області будує житло. Про це "Коментарям" стало відомо з його декларації.

Так, в Уманського є квартира у столиці площею 71,2 "квадратів" (у спільній власності), гараж 42,3 кв. м та 6170 "квадратів" землі у Київській області. Ще будується житловий будинок в області (Капустяна, Обухівський район). Спільно з дружиною міністр володіє картиною голландського живописця "золотої доби" Арт ван дер Нера. Крім того, Уманьский є власником цінних паперів. На банківських рахунках Уманського розміщено 61 115 грн, а готівкою міністр має 25 000 доларів і 12 000 євро (обома сумами володіє навпіл із дружиною). Серед фінансових зобов’язань вказаний кредит сумою 59 298 грн.

За основним місцем роботи в АБ "Укргазбанк" новоспечений член Кабміну отримав 303 269 грн зарплати, а також 2878 грн "додаткового блага" від профспілки працівників компанії.

Зазначимо, що в декларації Уманського є відомості про доходи дружини та трьох доньок. Так, в їх власності є квартира, земля, ювелірні вироби, шуба, годинник, авто Mersedes Bens.

Раніше "Коментарі" розповіли, що внесли до декларацій міністр Кабміну Олег Немчінов та міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Резніков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!