Квартира в Росії та Lexus сина: з’явилася декларація нового міністра соцполітики Лазебної

В декларацію про доходи міністр соціальної політики Марина Лазебна внесла дані про 3 квартири, одну з яких давно придбала у Росії

Міністр соціальної політики Марина Лазебна задекларувала декілька квартир та дохід від підприємництва. Інформація про це міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Лазебна спільно із сином має квартиру в Києві (63,1 кв. м), квартиру 40,5 кв. м в області (у спільній власності), а також міністр володіє квартирою в Росії (31,7 кв. м., придбала у 2009 році), частиною житлового будинку з надвірними будівлями площею 103,6 "квадратів" у Київській області (у спільній власності) та 1018 земельними "квадратами" в області. Повідомляється, що дохід від зайняття підприємницькою діяльністю Лазебної склав 481 480 грн. Інформації про грошові активи міністра – готівку чи кошти на банківських рахунках – документ не містить.

В декларації Лазебної також є дані щодо доходів чоловіка та сина. Щодо них задекларовані квартири, авто – Audi Q7 2017 року випуску, Lexus RX 200T (2017-го).

Нагадаємо, новий міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Резніков задекларував мисливські карабіни, квадроцикл і 19,5 млн грн зарплати.

Раніше "Коментарі" повідомляли про живопис "золотої доби" та недобудоване житло в декларації нового міністра фінансів Ігоря Уманського. А також стало відомо про те, що вніс до декларації новоспечений міністр Кабміну Олег Немчінов.