Головна Новини Бізнес фінанси "Коронавірус і олігархи": Роман Абрамович поніс збитки в 2,5 млрд євро
commentss НОВИНИ Всі новини

"Коронавірус і олігархи": Роман Абрамович поніс збитки в 2,5 млрд євро

Власник футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович терпить справжню кризу через спалах коронавірусу

17 березня 2020, 17:29 comments4523
Поділіться публікацією:
"Коронавірус і олігархи": Роман Абрамович поніс збитки в 2,5 млрд євро

Російський бізнесмен і власник футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович з початку року втратив в акціях і цінних паперах 2,6 мільярда євро. Такі збитки можуть позначитися на подальших іграх його команди, а сам олігарх у свої 53 року володіє статком, який оцінюється в 12 млрд євро.

Відзначимо, що фінансові втрати стали для Абрамовича не єдиною проблемою: на початку 2018 року Великобританія, де російський олігарх займає 9 місце в рейтингу найбагатших поданих країни (у Абрамовича подвійне громадянство), йому відмовлено у візі і він не може потрапити на територію Королівства.

Роман Абрамович став власником "Челсі" в 2003 році. З тих пір сині виграли Лігу чемпіонів у 2012 році, а також шість разів ставали найсильнішою команда Прем'єр-ліги. Вважається, що в загальній складності Абрамович вклав у клуб більше мільярда євро.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що світові ринки "оглушило" різке крах ціни на нафту.

На думку керівника аналітичного відділу компанії Forex club Андрія Шевчишина, глибина падіння цін на нафту буде залежати від дій головних фігурантів цієї "цінової бійні" – Саудівської Аравії і РФ: обидві країни мають ресурсом для того, щоб протриматися на таких низьких рівнях якийсь час. У теж час, в цій гонці на виживання постраждають експортери нафти з високою собівартістю видобутку – США, Канада, Бразилія, Венесуела і т. д. – для них така ціна буде катастрофічною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!