Головна Новини Бізнес фінанси Долар йде догори: курс гривні знову просів
commentss НОВИНИ Всі новини

Долар йде догори: курс гривні знову просів

Курс української гривні знову не вдалося утримати. Ранок почався з падіння.

19 березня 2020, 09:49 comments4402
Поділіться публікацією:
Долар йде догори: курс гривні знову просів

Курс гривні впевнено падає. Вранці в четвер, 19 березня, українська валюта знову просіла. Долар стрімко йде вгору. Про це говорять цифри офіційного курсу, який встановив Національний банк України.

Не дивлячись на всі зусилля регулятора, поки що зупинити валютні гойдалки не вдається. Щодо долара українська гривня знову впала. Цього разу на 21 копійку. Сьогодні вранці один долар коштує на рівні 27, 27 грн. Трохи сповільнилося падіння національної валюти щодо євро. У порівнянні зі вчора офіційний курс гривні просів на 9 копійок і тепер становить 29, 79 грн за євро.

В українських обмінниках ціни відрізняються. Якщо брати до уваги державні банки, то там різниця в кілька десятків копійок. Наприклад в ПриватБанку долар продають по 28, 32 грн, а купують за 27, 30 грн. Але варто нагадати, мова йде тільки про безготівковий долар. Банк вирішив на час карантину зупинити обмін готівкового долара через його нестачу в касах. Що стосується євро, то курс в ПриватБанку вранці в четвер такий: 30, 96 грн — продаж, 29, 20 грн — купівля.

В Ощадбанку сьогодні вранці долар продають за 28, 80 грн, а купують за 27, 20 грн. Євро коштує в продажу 31, 00 грн, купують його за 29, 10 грн.

Вчора, нагадаємо, Національний банк, щоб згладити коливання курсу валют, вивів на ринок ще 200 мільйонів доларів.

Також "Коментарі" розповідали, чим загрожує стрімке послаблення гривні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!