Головна Новини Бізнес фінанси Квартири, годинники та твори мистецтва: що задекларували нові міністри Степанов і Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Квартири, годинники та твори мистецтва: що задекларували нові міністри Степанов і Марченко

Новоспечені міністри фінансів Сергій Марченко та міністр охорони здоров'я Максим Степанов звітували про свої доходи

1 квітня 2020, 05:00 comments1857
Поділіться публікацією:
Квартири, годинники та твори мистецтва: що задекларували нові міністри Степанов і Марченко

Новопризначені міністр охорони здоров'я Максим Степанов та міністр фінансів Сергій Марченко, які замінили Іллю Ємця та Ігоря Уманського, напередодні оприлюднили декларації про доходи. Документи розміщені на сайті НАЗК.

Так, новий міністр охорони здоров'я вніс у декларацію відомості про квартиру в Києві площею 340,9 кв.м (у власності дружини), машиномісце, наручні годинники фірм Rolex, Breguet, Piaget, а також картину, авто Land Rover та Lexus. Додамо, що дружина міністра володіє годинниками, ювелірними прикрасами, шубами та двома автівками Lexus. В Одеській ОДА Степанов заробив більше 87 тис. грн, ще отримував проценти від вкладів у банку, зокрема 2,8 млн грн. Готівкою родина має 11 тис. євро та 34,5 тис. доларів. На банківському рахунку – більше 19 млн грн, 12 тис. доларів. Крім того, на рахунках дружини понад 6 млн грн.

Новий глава Мінфіну Марченко у Києві володіє квартирою площею 84,6 кв. м (наполовину із дружиною), ще однією квартирою там же володіє дружина (40,3 кв. м). Пересувається Марченко на авто Audi. У Державному управлінні справами заробив 238 тис. грн, ще отримав пенсію розміром 38 тис. грн, тоді як зарплата дружини склала 223 тис. грн, а син отримав соцвиплату (від Фонду соцстраху) – 10 тис. грн. Готівкою у дружини задекларовано 10 тис. доларів.

Раніше "Коментарі" повідомили, що з другої спроби Рада призначила нових міністрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!