Головна Новини Бізнес фінанси Українці об'єдналися в боротьбі з коронавірусом, а у Коломойського, як завжди, вирішили заробити – Білоножко
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці об'єдналися в боротьбі з коронавірусом, а у Коломойського, як завжди, вирішили заробити – Білоножко

Журналіст Євген Білоножко вважає огидним те, як соратники Ігоря Коломойського з мерії Дніпра хваляться 600 могилами для жертв коронавірусу

7 квітня 2020, 13:20 comments1797
Поділіться публікацією:
Українці об'єдналися в боротьбі з коронавірусом, а у Коломойського, як завжди, вирішили заробити – Білоножко

Епідемія коронавірусу в черговий раз показала, що деякі олігархи, на кшталт Ігоря Коломойського, ведуть себе як справжні мародери. Про це написав у Facebook головний редактор порталу "Полоньюз" Євген Білоножко.

"У нас на дворі саме така екстремальна ситуація – війна з коронавірусом. На наших очах знайомі нам люди демонструють найкращі якості. Ось читаю, як знайомі працюють волонтерами в Києві – фасують і розвозять пакети з продуктами для літніх людей. Ось знайома дівчина-лікар пропонує консультувати по скайпу людей, яким потрібна професійна порада. Звичайно, вони роблять це безкоштовно", — підкреслив журналіст.

Але, як пише Білоножко, на будь-якій війні поруч з бійцями і волонтерами завжди є і мародери. Інакше, додає він, не можна назвати тих, хто набиває собі кишені та краде чужі кошти, коли горить будинок. Так, Білоножко обурився, як соратники Ігоря Коломойського з мерії Дніпра хваляться викопаними могилами для жертв коронавірусу.

"Читаю, як мер Дніпра – малої Батьківщини олігарха Ігоря Коломойського – хвалиться, що місцева влада підготувалася до епідемії і вже викопала 600 могил. Прочитав цей "звіт про виконану роботу" і захотілося плюватися від огиди!" — відреагував журналіст.

Білоножко зазначив, що структури Коломойського наживалися на народній біді й раніше.

"Відразу ж згадав, як авіакомпанія Коломойського "МАУ" в один момент "накрутила" ціну на квитки в 10 разів. І це в той момент, коли за кордоном опинилися десятки тисяч українців. А ще згадав знаменитий випадок 2014 року, коли структури Коломойського продали Міноборони паливо за завищеною ціною", — пише журналіст.

За словами Білоножка, боротьба проти коронавірусу об'єднала українців: "великий бізнес купує партії масок і медикаментів, прості українці допомагають, хто чим може".

"А у Коломойського все як завжди – хлопці вирішили заробити на народній біді. Облаштування могил – це гроші. Тобто, під приводом боротьби з епідемією хлопці Коломойського просто списали кошти з міського бюджету Дніпра. Звичайно, Бог їм суддя, але нагадаю, що у воєнний час покарання за мародерство – це розстріл", — наголосив журналіст Білоножко.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що мер Дніпра наказав викопати 600 могил для жертв коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!