Головна Новини Бізнес фінанси Долар в Україні стрімко дешевшає: НБУ встановив курс валют на 8 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Долар в Україні стрімко дешевшає: НБУ встановив курс валют на 8 квітня

Офіційна гривня за добу зміцнилася на 10 копійок на тлі долара

7 квітня 2020, 16:15 comments4037
Поділіться публікацією:
Долар в Україні стрімко дешевшає: НБУ встановив курс валют на 8 квітня

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 8 квітня на рівні 27,10 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на завтра встановлений на рівні 29,57 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара в Україні за останню добу знизився на 10 копійок – з 27,24 грн за долар станом на 7 квітня. Офіційний євро подешевшав на 19 копійок – з 29,38 грн за євро, згідно з офіційним курс НБУ на сьогодні.

Раніше "Коментарі" писали, що Світовий банк виділить Україні додатково 135 млн дол. на удосконалення медичних послуг на місцях, в умовах поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Глава уряду Денис Шмигаль зазначив, що гроші будуть направлені на закупівлю медичного обладнання, реконструкцію амбулаторій сімейної медицини та впровадження в регіонах медичної реформи.

Нагадаємо, уряд Дениса Шмигаля видав оновлений макроекономічний прогноз для України на 2020 рік. "Коментарі" разом з експертами розібралися в представлених нам цифрах і з'ясували, як зміняться макроекономічні показники в залежності від рішення МВФ за кредитом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!