Головна Новини Бізнес фінанси Хранителі мільярдів: у рейтингу Forbes опинилися шестеро українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Хранителі мільярдів: у рейтингу Forbes опинилися шестеро українців

За рік доларових мільярдерів в Україні стало на одного менше. Не дотягнув до рейтингу Forbes - екс-депутат Вадим Новинський.

8 квітня 2020, 10:19 comments2763
Поділіться публікацією:
Хранителі мільярдів: у рейтингу Forbes опинилися шестеро українців

Хранителів мільярдів за рік в Україні стало на одного менше. У рейтингу Forbes опинилися лише шестеро українців.

Серед доларових мільярдерів цього разу не знайшлося місця для екс-нардепа Вадима Новинського. За підрахунками видання його статки до мільярда не дотягнули.

Втратив відразу 600 позицій і три з половинною мільярда, але все ж залишився в рейтингу Рінат Ахметов. Тепер він на 845-му місці зі статком у 2,5 мільярда доларів. І це дає підстави вважати його, як і раніше, найбагатшою людиною України.

Статками в 1,3 мільярда доларів, за даними Forbes володіє Віктор Пінчук. У нього 1613 місце в загальному світовому рейтингу.

Також в списку найбагатших людей планети знову виявилися Геннадій Боголюбов ($ 1,2 млрд — 1730 місце), Юрій Косюк ($ ​​1,1 млрд — 1851 місце), Ігор Коломойський ($ 1 млрд — 1990 місце) і Костянтин Жеваго ($ 1 млдр — 1990 місце ). Майже кожен з них за цей рік втратив частину статків — від ста мільйонів до півмільярда доларів. Зберіг свої багатства на рівні колишнього року тільки Геннадій Боголюбов.

Що стосується рейтингу мільярдерів в цілому, то втретє поспіль найбагатшою людиною планети визнали засновника Amazon Джеффа Безоса. Він володіє 113 мільярдами доларів. На другому місці в рейтингу Forbes знову виявився засновник Microsoft Білл Гейтс. А замикає трійку багатих лідерів тепер керівник Louis Vuitton Бернар Арно.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Дональд Трамп втратив мільярд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!