Головна Новини Бізнес фінанси Засновник Twitter Джек Дорсі пожертвує на боротьбу з коронавірусом $1 млрд — майже третину свого стану
commentss НОВИНИ Всі новини

Засновник Twitter Джек Дорсі пожертвує на боротьбу з коронавірусом $1 млрд — майже третину свого стану

Джек Дорсі вирішив займатися благодійністю публічно, щоб бути прикладом для інших

8 квітня 2020, 20:24 comments2278
Поділіться публікацією:
Засновник Twitter Джек Дорсі пожертвує на боротьбу з коронавірусом $1 млрд — майже третину свого стану

Засновник соціальної мережі Twitter Джек Дорсі пообіцяв пожертвувати один мільярд доларів особистих коштів на боротьбу з поширенням пандемії коронавіруса Covid-19 у всьому світі. Про це він повідомив у своєму офіційному акаунті в Twitter.

Джек Дорсі розповів, що точна сума його пожертвування становить 997 818 354 долари — це дорівнює приблизно 28% від усього його стану. Підприємець також додав, що кошти, що залишилися після перемоги над пандемією коронавіруса будуть спрямовані на охорону здоров'я та освіта для дівчаток. Засновник Twitter вирішив займатися благодійністю публічно, щоб бути прикладом для інших.

Фонд Білла Гейтса виділив 10 мільйонів доларів на боротьбу з коронавірусом ще 27 січня. Марк Цукерберг з дружиною і благодійним фондом Гейтса направили 25 мільйонів доларів на дослідження для боротьби з коронавірусом ще 27 березня.

Як повідомляв портал "Коментарі", Берні Сандерс покинув передвиборчу президентську гонку, а кандидатом від Демократичної партії США тепер Джо Байден.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!