Головна Новини Бізнес фінанси Тепер комунальні послуги можна сплатити по телефону через ПриватБанк
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер комунальні послуги можна сплатити по телефону через ПриватБанк

Нова функція оплати комуналки створена в основному для літніх людей

10 квітня 2020, 19:40 comments2492
Поділіться публікацією:
Тепер комунальні послуги можна сплатити по телефону через ПриватБанк

Державний український ПриватБанк запустив нову функцію оплати комунальних послуг через телефон, щоб клієнти могли виконувати цю операцію без виходу на вулицю в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19 в Україні. Про це повідомили в прес-службі Приватбанку на офіційному сайті.

Тепер оплатити комунальні послуги через Приватбанку можна за допомогою дзвінка на гарячу лінію за номером 3700. У компанії впевнені, що така функція повинна допомогти клієнтам похилого та пенсійного віку пережити карантин і відмовитися від походів у відділення банків.

В Приватбанку розповіли, що співробітники служби підтримки будуть рекомендувати клієнтам оплатити комунальні послуги по телефону і допоможуть зробити це правильно. За словами прес-служби, така операція займе кілька хвилин, її можна провести з будь-якої карти.

Кожен місяць понад 1,5 мільйона чоловік оплачують комунальні послуги у відділеннях Приватбанку. В основному це пенсіонери, які знаходяться у високій групі ризику від коронавіруса Covid-19.

Як повідомляв портал "Коментарі", мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в столиці не будуть вводити комендантську годину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!