Головна Новини Бізнес фінанси Пожежа в Чорнобилі: уряд виділив більше 140 млн на ліквідацію наслідків події
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в Чорнобилі: уряд виділив більше 140 млн на ліквідацію наслідків події

Уряд виділив кошти з резервного фонду на ліквідацію наслідків пожеж в Чорнобилі

14 квітня 2020, 12:50 comments1915
Поділіться публікацією:
Пожежа в Чорнобилі: уряд виділив більше 140 млн на ліквідацію наслідків події

Через масштабні пожежі в зоні Чорнобилю уряд вирішив виділи кошти для ліквідації наслідків події, повідомив у своєму Telegram-каналі прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, з резервного фонду передбачені додаткові 100 млн грн для ДСНС на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій. Крім того, 34,8 млн грн  отримає Державне агентство з управління зоною відчуження. Ще 10,1 млн грн спрямують Державному агентству лісових ресурсів.

"Додаткові видатки — це ціна байдужості осіб, які не лише знищують довкілля, але й наражають на небезпеку своїх співгромадян", — зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, названі 3 причини виникнення пожеж у Чорнобильській зоні. По-перше, вогонь "прийшов" в зону відчуження з Житомирської області з боку Древлянського заповідника. По-друге, на території зони розташовані лінії електропередач, від замикання яких могла виникнути іскра, що спричинила легке займання сухої трави. І по-третє, підозрюють умисні підпали, оскільки фіксувалися осередки пожежі на далекій відстані один від одного.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в мережі з’явилися свіжі фото з місць пожеж у Чорнобилі. Зокрема розміщено зворушливі кадри з пожежними, які всі ці дні працюють в посиленому режимі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!