Головна Новини Бізнес фінанси Майже 30 банків будуть реструктуризувати кредити українців через карантин — НБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 30 банків будуть реструктуризувати кредити українців через карантин — НБУ

Національний банк України зафіксував уповільнення кредитування населення

15 квітня 2020, 00:15 comments1732
Поділіться публікацією:
Майже 30 банків будуть реструктуризувати кредити українців через карантин — НБУ

Майже 30 українських банків публічно заявили, що будуть проводити реструктуризацію кредитів українців через карантин в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили в прес-службі Національного банку України.

У прес-службі розповіли, що банки продовжують оголошувати кредитні канікули на період карантину і публічно оголосили про реструктуризацію кредитів.

Також Національний банк України зафіксував уповільнення кредитування фізичних осіб. У річному вимірі за підсумками березня банки видали на 27% більше кредитів, а кількість кредитів для бізнесу з початку 2020 року збільшилася всього на 3,6%.

Представники НБУ розповіли, що підприємці через поширення пандемії коронавіруса Covid-19 очікують скорочення виробництва і продажів. А найбільше постраждав бізнес послуг. Тому подальший розвиток ситуації, в тому числі і в банківській та кредитній сферах, повністю залежить від темпів стримування і завершення пандемії, а також від тривалість карантину як мінімум на території України.

Як повідомляв портал "Коментарі", Amazon створить 75 тисяч робочих місць через підвищення попиту на онлайн-замовлення в умови карантину на всьому світу через пандемію коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!