Головна Новини Бізнес фінанси Глава Amazon всього за день розбагатів на кілька мільярдів
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Amazon всього за день розбагатів на кілька мільярдів

Статки засновника Amazon і найбагатшої людини планети до закриття торгів на Нью-Йоркській біржі зросли ще більш ніж на 6 мільярдів доларів.

15 квітня 2020, 08:54 comments1815
Поділіться публікацією:
Глава Amazon всього за день розбагатів на кілька мільярдів

Глава Amazon Джефф Безос всього за день розбагатів на кілька мільярдів доларів. Його статки до завершення торгів на біржі в Нью-Йорку 14 квітня зросли відразу на 6,4 мільярда доларів. Про це повідомляє журнал Forbes.

Варто відзначити, що Джефф Безос і без того зараз є найбагатшою людиною планети. Але попередній день тільки зміцнив його багатства. Це сталося завдяки рекордному зростанню вартості акцій його компанії. Якщо бути точними, то акції Amazon додали в ціні відразу 5,3 відсотка і, в підсумку, вийшли на ринок за рекордні 2 238 доларів за одну штуку. Нагадаємо, що Джеффу Безосу зараз належить трохи більше 11 відсотків акцій корпорації.

Порахували у Forbes і загальний фінансовий стан Безоса на сьогодні. Після подорожчання акцій Forbes він має у своєму розпорядженні 138 мільярдів доларів.

Розбагатіти на біржі за вчора вдалося і його колишній дружині. Після розлучення Безос, нагадаємо, віддав їй частину майна. І без того одна з найбагатших жінок планети, після закриття Нью-Йоркських торгів Маккензі Безос стала багатшою на 2,2 мільярда доларів і тепер володіє майже 45 мільярдами.

Раніше Forbes в третій раз поспіль назвав главу корпорації Forbes найбагатшою людиною планети. У рейтингу найбагатших також виявилися 6 українських доларових мільярдерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!