Головна Новини Бізнес фінанси Німеччина виділить 25,5 млн євро на житло переселенцям з Донбасу та Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина виділить 25,5 млн євро на житло переселенцям з Донбасу та Криму

Німеччина виділить Україні кошти на забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб

22 квітня 2020, 15:27 comments2123
Поділіться публікацією:
Німеччина виділить 25,5 млн євро на житло переселенцям з Донбасу та Криму

Німеччина виділить Україні 25,5 млн євро на будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб, повідомляє прес-центр Кабінету міністрів.

Таке рішення ухвалено в рамках угоди із урядом Німеччини, яка стосується реалізації проекту "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб". Так, для цього направлять 25,5 млн євро. За допомогою цих коштів мають забезпечити житловими приміщеннями українців, які були вимушені покинути свої домівки через збройну агресію Російської Федерації. Йдеться як про переміщених мешканців Донецької та Луганської областей, так і про переселенців з Криму.

В Кабміні додали, що попри "карантинні" скорочення бюджетних видатків вдалося зберегти 20 млн грн для співфінансування на придбання житла для ВПО та 20 млн грн на компенсацію за зруйноване через збройну агресію Російської Федерації житло.

Нагадаємо, шість років тому, 14 квітня 2014 року, розпочалася антитерористична операція (АТО) в Донецькій і Луганській областях. Сьогодні це – операція Об'єднаних сил (ООС). Експерти розповіли виданню "Коментарі" про головні перемоги і поразки цих років, а також оцінили перспективи врегулювання конфлікту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!