Головна Новини Бізнес фінанси За час карантину попит на марихуану в світі виріс в рази, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

За час карантину попит на марихуану в світі виріс в рази, - ЗМІ

Financial Times повідомляє, що новий попит на марихуану прирівняв її до категорій товарів першої необхідності

28 квітня 2020, 18:59 comments2313
Поділіться публікацією:
За час карантину попит на марихуану в світі виріс в рази, - ЗМІ

Попит на марихуану в штатах США, де споживання в рекреаційних і медичних цілях є законним, виріс під час карантину, оскільки люди, що змушені залишатися вдома, курять, випивають або їдять випічку з канабісу, щоб розслабитися і послабити занепокоєння, викликане пандемією COVID-19 . Про це повідомляє видання Financial Times.

Згідно з даними Headset, продаж канабісу виріс більш ніж на 100% в Каліфорнії до середини березня, в порівнянні з тим самим періодом в 2019 році.

Незважаючи на різке зростання продажів і попиту, оскільки люди запасаються продуктами, пов'язаними з каннабісом, кілька каліфорнійських компаній з виробництва марихуани щосили намагаються впоратися з наслідками кризи коронавирусу для бізнесу, і шукають урядову допомогу в боротьбі з наслідками.

"Ми довгий час підтримували Harvest і інших першопрохідців, які торгують канабісом, оскільки вони просувалися вперед, незважаючи на змінене  законодавство, нездоланні ліцензійні збори, політичну стигму та, чесно кажучи, весь цей процес, створений, щоб бути складним", — розповів Адам Левін, виконавчий директор Hightimes.

Ринок канабісу швидко розширюється в США і в усьому світі, оскільки все більше число країн узаконює продаж марихуани в медичних і розважальних цілях. Згідно з дослідженням ринку акцій Jefferies, легальний ринок канабісу в світі в 2018 році склав майже 11 млрд доларів, а до 2029 року може досягти 50 млрд доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про трави, які зміцнять здоров'я, якщо їх регулярно заварювати з чаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!