Головна Новини Бізнес фінанси Ілон Маск отримає більше $700 млн премії в Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск отримає більше $700 млн премії в Tesla

Гендиректор отримує дешеві акції за досягнення показників замість звичайної зарплати

6 травня 2020, 18:56 comments2201
Поділіться публікацією:
Ілон Маск отримає більше $700 млн премії в Tesla

Генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск отримає премію у вигляді акцій Tesla вартістю 706 мільйонів доларів на момент публікації за досягнення нового ключового показника — вихід компанії на середню ринкову капіталізацію в розмірі 100 мільярдів доларів. Про це повідомили у виданні Bloomberg.

З січня 2018 року-генеральний директор компанії Tesla, що виробляє автомобілі на електричному паливі, замість звичайної зарплати або грошових бонусів отримує премію у вигляді акцій компанії за досягнення ключових показників.

Перші дві мети — досягнення середньої ринкової капіталізації в розмірі 100 мільярдів доларів і її утримання протягом 6 місяців. За це Ілон Маск отримав свою найбільшу премію в компанії Tesla.

6 травня вартість акцій Tesla досягла 768 доларів, а за досягнення показників Ілону Маску надали можливість придбати 1% акцій компанії (1,69 мільйона акцій) за ціною 350 доларів за штуку. Таким чином, він зможе заробити близько 706 мільйонів доларів.

Як повідомляв портал "Коментарі", дівчина Ілона Маска — співачка Граймс — розповіла, чому вони вирішили назвати сина дивною "формулою"з цифрами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!