Головна Новини Бізнес фінанси До системи BankID приєдналися ще два українських банки
commentss НОВИНИ Всі новини

До системи BankID приєдналися ще два українських банки

Всього в Україні до BankID підключені 17 банків

22 травня 2020, 18:03 comments2165
Поділіться публікацією:
До системи BankID приєдналися ще два українських банки

Протягом поточного тижня до системи BankID Національного банку України (НБУ) підключилися ще два вітчизняних банки: "Акордбанк" і "Асвіо Банк". Таким чином тепер в системі налічується 17 банків. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

У Нацбанку відзначають, що тепер клієнти цих банків зможуть отримати дистанційний доступ до адміністративних, фінансових та комерційних послуг через портали послуг підключених абонентів-постачальників послуг.

Всього на сьогоднішній день до системи підключено 17 банків, серед яких "ПриватБанк", "Ощадбанк", "Альфа банк", "ПУМБ", Monobank ("Універсал Банк"), "OTP Банк", "а-Банк", банк "Альянс", Банк "ФОРВАРД", банк "Південний", "Кредобанк", "Радабанк", "Мотор-банк", банк "Схід", "Ідея Банк", "Акордбанк" і "Асвіо Банк". Крім банків до системи BankID підключені 23 небанківські установи (портали послуг).

Раніше "Коментарі" писали, що НБУ встановив офіційний курс гривні до долара на 25 травня на рівні 26,75 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 29,16 грн за євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!