Головна Новини Бізнес фінанси Курс валют на 26 травня: офіційний долар в Україні знову дорожчає
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс валют на 26 травня: офіційний долар в Україні знову дорожчає

Євро за останній банківський день теж подорожчав

26 травня 2020, 05:45 comments1722
Поділіться публікацією:
Курс валют на 26 травня: офіційний долар в Україні знову дорожчає

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 26 травня на рівні 26,87 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на вівторок встановлений на рівні 29,32 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Офіційний курс долара за останній банківський день виріс на 12 копійок – станом на 25 травня курс гривні до долара був встановлений на рівні 26,75 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав на 14 копійок – станом на 25 травня курс був встановлений на рівні 29,18 грн за євро.

Раніше "Коментарі" писали, що відома в усьому світі шведська компанія-виробник меблів IKEA повідомила про тимчасове обмеження можливості оформлення нових замовлень онлайн в Україну через занадто високий попит. За словами представників компанії, заради задоволення попиту і відповідність високим стандартам і очікуванням клієнтів IKEA прийняла рішення обробляти і доставляти вже зареєстрованої замовлення і тимчасово обмежити можливість оформлення нових замовлень в українському інтернет-магазині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!