Головна Новини Бізнес фінанси Нацбанк оновив офіційний курс валют: долар досяг позначки в 27 гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк оновив офіційний курс валют: долар досяг позначки в 27 гривень

Офіційний долар за добу подорожчав на 10 копійок, євро – на 20 копійок

27 травня 2020, 16:34 comments2429
Поділіться публікацією:
Нацбанк оновив офіційний курс валют: долар досяг позначки в 27 гривень

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 27 травня на рівні 27 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на четвер встановлений на рівні 29,71 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Офіційний курс долара за останній банківський день виріс на 10 копійок – станом на сьогодні курс гривні до долара був встановлений на рівні 26,90 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав на 20 копійок – станом на 27 травня курс був встановлений на рівні 29,51 грн за євро.

Нагадаємо, з 1 серпня 2020 року власники платіжних карток зможуть отримувати готівку з кас підприємств торгівлі, громадського харчування і послуг, які застосовують реєстратори розрахункових операцій (з відповідною реєстрацією). Для цього Національний банк України удосконалив порядок здійснення та обліку цих операцій. На тлі цієї інформації ряд ресурсів розганяє інформацію про те, що НБУ прийняв рішення, спрямоване на скорочення кількості банкоматів. Експерти прояснили ситуацію для видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!