Головна Новини Бізнес фінанси Приватбанк продовжив кредитні канікули: кому дозволили поки що не платити відсотки
commentss НОВИНИ Всі новини

Приватбанк продовжив кредитні канікули: кому дозволили поки що не платити відсотки

Приватбанк продовжив кредитні канікули до кінця липня

28 травня 2020, 12:43 comments2581
Поділіться публікацією:
Приватбанк продовжив кредитні канікули: кому дозволили поки що не платити відсотки

Приватбанк вирішив продовжити кредитні канікули ще на 2 місяці. Виплати дозволили відкласти до кінця липня. Про це йдеться на офіційному сайті банку. Рішення про продовження карантину стосується представників малого та середнього бізнесу, уточнили в Приватбанку.

Насамперед, йдеться про тих підприємців, які раніше скористалися програмами "Кредитний ліміт підприємницький" і "Кредитний ліміт на рахунок". Вимогу обов'язково щомісяця обнуляти ліміт для них перенесли на 31 липня. Нагадаємо, що кредитні канікули для цих категорій клієнтів запровадили ще на початку карантину — у березні 2020 року.

Однак, попереджають у банку, продовження кредитних канікул не буде відбуватися автоматично. Клієнти повинні подати спеціальну заявку. Для цього приходити у відділення банку не обов'язково. Форму заявки можна знайти на офіційному сайті фінустанови.

Після обробки заявки, Приватбанк продовжить канікули і тим, у кого немає простроченої заборгованості, і тим, хто не погасив кредит вчасно, починаючи з березня.

Також в Приватбанку пообіцяли поки що не нараховувати штрафи і пеню по кредитах, які були прострочені раніше. Ця норма також стосується клієнтів-представників малого та середнього бізнесу і буде діяти до кінця липня.

Варто зазначити, що за інформацією GFK Ukraine, тими чи іншими послугами Приватбанку в Україні користуються близько 57 відсотків юросіб і 76 відсотків приватних підприємців.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Україна і МВФ домовилися про 5 млрд доларів кредиту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!