Головна Новини Бізнес ЖКГ Київ та 14 областей можуть з 1 березня залишитися без опалення через борги
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ та 14 областей можуть з 1 березня залишитися без опалення через борги

Мінімальний платіж має бути внесений до 25 лютого

20 лютого 2020, 11:49 comments3454
Поділіться публікацією:
Київ та 14 областей можуть з 1 березня залишитися без опалення через борги

НАК "Нафтогаз" може відключити постачання газу 52 виробникам тепла з 1 березня 2020 року через борг. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"НАК "Нафтогаз України" повідомляє про ризик припинення газопостачання з 1 березня 2020 року для 52 виробників тепла, які за оперативними даними станом на 19 лютого 2020 року не виконують жодної з умов щодо розрахунків, передбачених положенням про ПСО", — йдеться в повідомленні.

Наголошується, що для виконання вимог компанії-виробники мають виплатити "Нафтогазу" до 25 лютого 2020 року включно понад 392 млн 800 тис. грн.

При цьому, в "Нафтогазі" підкреслили, що в разі несплати до 25 лютого хоча б мінімального платежу буде припинено постачання газу з 1 березня. Для того, щоб постачання не припинялися у разі несплати мінімального платежу до 25 лютого, компанії-виробники мають до 28 лютого сплатити мінімальний платіж, і вартість спожитого в січні газу.

Зазначимо, ризик відключення поставок газу є в населених пунктах 14 областей. Так, без газопостачання можуть залишитися компанії-виробники тепла в Києві, Дніпрі, Житомирі, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Маріуполі, Чугуєві, Білій Церкві, Павлограді, Острозі, Шостці та ін.

Як повідомляв сайт "Коментарі", в лютому жителі деяких населених пунктів у 9 областях могли залишитися без опалення через борги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!