Головна Новини Бізнес ЖКГ У Києві різко знизився рівень оплати за послуги ЖКГ, - Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві різко знизився рівень оплати за послуги ЖКГ, - Кличко

Мер Києва Віталій Кличко закликав проводити комунальну оплату вчасно через онлайн-сервіси

13 квітня 2020, 13:01 comments2861
Поділіться публікацією:
У Києві різко знизився рівень оплати за послуги ЖКГ, - Кличко

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко зазначив, що у столиці на кінець березня рівень оплати мешканцями комунальних послуг склав менше 80%, що є рекордно низьким. Про це він розповів у своїй трансляції на Facebook.

Мер Києва зазначив, що при цьому рішенням КМДА у столиці введені пільгові умови за тарифами ЖКГ, які продовжать діяти до закінчення обмежувальних заходів по карантину.

"У нас діяла знижка 10% для тих, хто робив оплату до 20 числа поточного місяця, але зараз вона актуальна для всіх, хто оплачує послуги до кінця місяця. Але пільговий період зовсім не означає, що платити не треба зовсім", — зазначив Кличко.

Міський голова додав, що під час карантину різко впав рівень оплати за комунальними тарифами, хоча ці кошти вкрай необхідні для подальшого забезпечення життєдіяльності міста. Кличко закликав всіх, хто користується онлайн-сервісами, внести в них кілька адрес літніх батьків і близьких, тих, хто не вміє проводити оплату віддалено, не виходячи з дому.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київський мер Віталій Кличко розповів про благоустрій столиці під час карантину з боку дорожніх служб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!