Головна Новини Бізнес інфраструктура «Укрзалізниця» скасовує міжнародні поїзди
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» скасовує міжнародні поїзди

Залізничне сполучення в межах України буде здійснюватися згідно з графіком руху поїздів

15 березня 2020, 13:07 comments2719
Поділіться публікацією:
«Укрзалізниця» скасовує міжнародні поїзди

ПАТ "Укрзалізниця" припиняє міжнародні пасажирські залізничні перевезення з 17 березня (у ніч з 16 на 17) до закінчення періоду карантину, викликаного спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19, або до прийняття відповідних постанов уряду. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

У той же час поїзди всередині країни будуть курсувати відповідно до графіку. Продовжаться і міжнародні залізничні вантажні перевезення.

Щоб попередити поширення коронавірусу "Укрзалізниця" проводить регулярне вологе прибирання і дезінфекцію вокзальних приміщень, пасажирських вагонів на шляху прямування та у пунктах обороту. Щогодини проводиться додаткова дезінфекція у місцях найбільшої концентрації пасажирів.

Крім того, повідомляється, що компанія отримала необхідне обладнання та належний стан санітарних тупиків для проведення карантинних заходів на випадок епідемічних ускладнень в поїздах; проведені інструктажі членів поїзних бригад з питань виявлення та профілактики захворювань; на вокзалах обладнуються приміщення для тимчасової ізоляції хворих з ознаками інфекції.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні на час карантину, до 3 квітня, будуть закриті 94 пункту пропуску і контролю через державний кордон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!