Головна Новини Бізнес інфраструктура В «Укравтодорі» розповіли, які масштабні проекти планують завершити до кінця сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Укравтодорі» розповіли, які масштабні проекти планують завершити до кінця сезону

Стало відомо, у яких областях України планують завершити масштабний ремонт доріг до кінця сезону

30 квітня 2020, 12:07 comments2885
Поділіться публікацією:
В «Укравтодорі» розповіли, які масштабні проекти планують завершити до кінця сезону

До кінця сезону "Укравтодор" планує завершити дорожній ремонт як мінімум на 8 українських трасах. Про це розповів глава Державного агентства автомобільних доріг Олександр Кубраков УНІАН.

Так, серед найбільш масштабних проектів, які планує завершити "Укравтодор" до кінця сезону, наступні: у Миколаївській області – траси Н-11 "Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв" та Н-14 "Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв", у Дніпропетровській області – Н-11 від Дніпра до Кривого Рогу, в Запорізькій – частина дороги М-18  "Харків-Сімферополь", у Луганській – дорога на Станицю Луганську.

Крім того, чимало роботи передбачає найамбітніший проект – ремонт на трасі Н-31 "Дніпро-Решетилівка". Ще планується повністю завершити у цьому році дорогу з Києва до Харкова на автошляху М-03. А також, додав Кубраков, розпочали відновлення доріг М-09 "Мукачево-Івано-Франківськ" та М-13 "Львів-Ужгород".

Нагадаємо, уряд України заявив, що, незважаючи на кризові явища, буде продовжувати реалізацію проекту "Велике будівництво". Для Державного агентства автомобільних доріг створюються додаткові можливості залучення понад 19 млрд грн під державні гарантії. На прохання видання "Коментарі", експерти оцінили, чи стане це рішення "запорукою економічного розвитку", як запевняє прем'єр-міністр Денис Шмигаль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!