Головна Новини Бізнес інвестиції Кандидат у президенти США: біткойн досягне вартості в 1 млн дол.
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат у президенти США: біткойн досягне вартості в 1 млн дол.

Біткойн почне продаватися по 1 млн дол. 31 грудня 2020 року

1 вересня 2019, 23:06 comments2352
Поділіться публікацією:
Кандидат у президенти США: біткойн досягне вартості в 1 млн дол.

Відомий криптовалютний інвестор, засновник MGT Capital Investments і кандидат в президенти США 2020 Джон Макафі вважає, що менше ніж через два роки біткойн "злетить" до позначки в 1 млн дол. Про це бізнесмен написав на своїй сторінці в Твіттері.

"Біткойн впав нижче 9,5 тис. дол. Ви панікуєте? Значить ви дурень". 10 років або 15 років – неважливо, рано чи пізно ВТС зросте до 1 млн дол. Я єдиний, хто знає точну дату – 31 грудня 2020 року", — написав Макафі.

Варто відзначити, що Джон Макафі активно інвестує в криптовалюту, в біткойн зокрема. Бізнесмен тривалий час стверджує, що кожен, у кого буде в наявності ВТС, через кілька років стане мільйонером.

Є думка, що настільки різке зростання активу, який передрікає Макафі, станеться після його офіційної заяви про намір балотуватися на пост президента Сполучених Штатів. Якщо так і буде, ця новина всерйоз сколихне крипто-простір, тому властиве подорожчання ВТС в такому випадку, не виключає ніхто з експертів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ведучий цифровий актив – біткойн, до кінця року може зрости в ціні на 37,5%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Mabel

3 липня 2022, 15:31

Не ограничивайте себя, чтобы получить максимальную прибыль! Почувствуйте силу своих инвестиций и добейтесь успеха уже сегодня с Phoenix octaFx trade. Phoenix octaFx trade — это законная и надежная компания. Я только что получил кредит в течение 45 минут с удвоенной суммой, на которую я вложил ... Пожалуйста, вот их веб-сайт и электронная почта, проверьте это сами ..... Электронная почта: [email protected] Интернет: phoenixoctafxtrade.wixsite.com/mysite-1

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!