Головна Новини Бізнес інвестиції Дубілет благородно відмовився від держохорони і вдався до послуг приватної
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубілет благородно відмовився від держохорони і вдався до послуг приватної

Бізнесмен виходив з принципу економії бюджетних коштів

15 грудня 2019, 21:57 comments2349
Поділіться публікацією:
Дубілет благородно відмовився від держохорони і вдався до послуг приватної

Український бізнесмен і министр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет відмовився від державної охорони, щоб скористатися послугами приватних охоронців. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Так, на думку Дубілета, витрачати державні ресурси на утримання цілого загону силовиків заради однієї людини, недоцільно.

"Коли я звернувся за державною охороною, виявилося, що там не просто тобі дають одного або двох людей, там якийсь взвод на мене планували виділити. Мені стало якось ніяково від того, що держава буде витрачати на мене такі ресурси. Тому я вирішив за свій рахунок найняти двох осіб. Зараз зі мною ходить двоє приватних охоронців", — зазначив Дубілет під час інтерв'ю в прямому ефірі.

У той же час, міністр сподівається, що охорона буде тимчасовим заходом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитро Дубілет на початку минулого місяця попросив для себе державну охорону у зв'язку з проведенням важливого і небезпечного проекту.

"Я координую проект по боротьбі з тіньовим алкоголем. Це — величезний і дикий ринок. Сподіваюся, ми зможемо показати тут результати і додати в український бюджет 5-10 млрд гривень в рік, а українці стануть менше труїтися і вмирати. Потім, я один з координаторів проведення конкурсів на державні топ-посади. Ми зараз робимо перезавантаження влади по всім державним органам, підприємствам та установам. Чомусь деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег можуть бути важелі впливу на конкурсну комісію", — розповів тоді на своїй сторінці Дмитро Дубілет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!