Головна Новини Бізнес держсектор Укрзалізниця закупить до 40 американських локомотивів в наступному році
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця закупить до 40 американських локомотивів в наступному році

Перший етап переговорів про нове постачання локомотивів вже завершено

13 серпня 2019, 10:42 comments1650
Поділіться публікацією:
Укрзалізниця закупить до 40 американських локомотивів в наступному році

Укрзалізниця веде переговори з американською стороною про постачання від 20 до 40 локомотивів. Про це повідомив керівник підприємства Євген Кравцов.

Як повідомляється на сайті компанії, перший етап переговорів з компанією General Electric Transportation (США) про придбання наступної партії локомотивів вже завершено.

"У General Electric завантажено виробництво, нам потрібно підлаштуватися під їх графік. Зараз обговорюємо поставку від двадцяти до 40 локомотивів", — цитуються в повідомленні слова голови компанії Євгена Кравцова.

Керівник компанії також озвучив плани оновлення парку електровозів. За його словами, в "Укрзалізниці" визначилися з технічною необхідністю і з цього питання тривають комунікації з усіма виробниками. Зокрема, компанія планує отримати фінансування на оновлення парку електровозів від країн, де є компанії, в яких буде закуповуватися техніка.

В рамках виконання контракту 22 березня 2019 року з Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ) в депо "Укрзалізниці" повинні бути відправлені останні п'ять з 30 поставлених тепловозів ТЕ33АС Evolution виробництва General Electric.

АТ "Укрзалізниця" і General Electric 23 лютого 2018 року підписали угоду, що передбачає модернізацію локомотивного парку і поставку нових локомотивів на суму $1 млрд протягом 15 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про те, що послуги для надання пасажирських перевезень є збитковими для залізниці, значить, вартість залізничних квитків може збільшитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!