Головна Новини Бізнес держсектор У Раді хочуть скасувати міжнародну закупівлю ліків: зроблені перші кроки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді хочуть скасувати міжнародну закупівлю ліків: зроблені перші кроки

Незважаючи на критику з боку громадських організацій, Рада прийняла закон про скасування закупівель ліків через міжнародні компанії

10 вересня 2019, 15:08 comments4656
Поділіться публікацією:
У Раді хочуть скасувати міжнародну закупівлю ліків: зроблені перші кроки

Організації "100% Життя" і "Пацієнти України" виступили проти ідеї уряду скасувати закупівлю ліків за допомогою міжнародних компаній. Мова йде про законопроект "Про публічні закупівлі", який був розглянутий депутатами сьогодні, 10 вересня. Про це повідомляє Українська правда.

І якщо до сьогоднішнього дня, це питання не було всерйоз сприйняте багатьма приватними клініками та організаціями, то тепер ситуація навколо цієї теми набрала зовсім інших фарб. Кілька годин тому, в першому читанні ВР народні депутати скасували закупівлю лікарських препаратів через міжнародні організації.

Законопроект №1076 було прийнято практично одноголосно, за нього проголосувала 351 депутатів.

Варто згадати, що авторами проекту закону стали нардепи від "Слуги народу" — Роксолана Підласа, Олена Шуляк, Віталій Безгін, Дмитро Костюк, Валерій Стернійчук, Андрій Клочко і Павло Фролов.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені прийшли до висновку, що застосування речовини разом з психотерапією ефективніше в лікування алкогольної залежності, ніж інші методи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!