Головна Новини Бізнес держсектор В Україні запустили сервіс для прозорих перевірок бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили сервіс для прозорих перевірок бізнесу

Запуск у роботу інструменту "Прозорі перевірки" дозволить знизити рівень корупції серед держорганів, які проводять інспекцію бізнесу

11 вересня 2019, 18:12 comments2370
Поділіться публікацією:
В Україні запустили сервіс для прозорих перевірок бізнесу

В Україні був запущений сервіс "Прозорі перевірки". Тепер інформація про всі перевірки бізнесу стане доступною для кожного українця. Про це йдеться на офіційному сайті Офісу ефективного регулювання.

Розробка та запуск модуля "Прозорі повірки", це наслідок співпраці між Офісом ефективного регулювання і Державної регуляторної службою України (ДРС).

Цей інструмент був створений для того, щоб громадяни України і представники бізнесу безпосередньо, змогли отримати доступ до результатів проведеної інспекції. Це не лише зробить роботу підприємницької галузі прозорою, але і значно знизить рівень корупції в державних відомствах, які беруть участь в інспекції того, чи іншого підприємства (компанії, фірми).

"Інструмент "Прозорі повірки" зможе повести інформаційну симетрію між бізнесом і контролерами", — зазначає глава ДРС Ксенія Ляпіна.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомило, що представники податкової міліції Дніпропетровської області на чолі з першим заступником голови управління ДФС Сергієм Пеньковим намагаються схилити колег директора компанії "Софт Оіл" Кирила Суворова до дачі показань проти нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!