Головна Новини Бізнес держсектор ДБР взялося за чиновників, які закуповували списану техніку для порту «Південний»
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР взялося за чиновників, які закуповували списану техніку для порту «Південний»

Закуплена техніка не відповідає технічним вимогам, а деякі одиниці перебувають в аварійному стані

25 вересня 2019, 13:24 comments1757
Поділіться публікацією:
ДБР взялося за чиновників, які закуповували списану техніку для порту «Південний»

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) в Києві розслідують схему незаконного привласнення коштів держпідприємства "Морський торговий порт "Південний". Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Повідомляється, що співробітники Міністерства інфраструктури та порту "Южний" закупили за завищеними цінами рухомий склад для порту.

"У 2018 році керівництво держпідприємства уклало договір на поставку двох тепловозів за ціною 26 млн грн. і перерахувало постачальнику аванс у розмірі 50% суми. За висновками експертів, реальна їх вартість становить майже 3 млн грн. Крім того, перед поставкою в Україну згадані тепловози були списані з балансу залізниці однієї з країн СНД у зв'язку з незадовільним технічним станом", – йдеться в повідомленні.

У процесі розслідування справи, в офісних приміщеннях, порту та за адресами проживання учасників кримінального провадження в Одесі і в Києві були проведені обшуки. Також була вилучена документація, яка підтверджує протизаконні дії.

Раніше "Коментарі" писали, що Державне бюро розслідувань України оголосило про підозру колишньому нардепу Максимові Микитасю в хуліганстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!