Головна Новини Бізнес держсектор "Залізничні вагони з Росії більше не будуть ввозитися в Україну", - Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Залізничні вагони з Росії більше не будуть ввозитися в Україну", - Гончарук

Уряд поставив заборону з 20 листопада

6 листопада 2019, 16:57 comments2326
Поділіться публікацією:
"Залізничні вагони з Росії більше не будуть ввозитися в Україну", - Гончарук

Уряд прийняв рішення про заборону ввезення в Україну старих залізничних вагонів з Російської Федерації. Заборона вводиться в дію з 20 листопада. Про це на брифінгу за підсумками засідання уряду повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передає видання "УНН".

"Ми прийняли рішення про заборону ввезення в Україну старих залізничних вагонів з Російської Федерації. Це позбавить нас від значної частини мотлоху, який їде до нас, і потім, вводиться в експлуатацію на наших коліях, створює небезпеку людям", — зазначив глава уряду.

Так, незважаючи на те, що зазначений заборона на ввезення старих вагонів з РФ обговорювалося ще попередньою владою і також введений з 1 числа 2020 року, Гончарук підкреслив, що він необхідний як можна скоріше. Таким чином, закриття кордону для таких поїздів з Росії буде введено вже 20 листопада.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсував відкриття ринку землі.

“Важким тягарем на нашій економіці лежить система пострадянських заборон. Я кажу про неприродном обмеження продажу землі. Ми будемо працювати, щоб ця історія пішла в минуле. Наш уряд буде активно працювати, щоб ринок землі з'явився в наступному році. Це дуже важливий фактор для розвитку економіки", — зазначив він ще місяць тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!