Головна Новини Бізнес держсектор Компанія Коломойського програла суд Нацбанку на 100 млн грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Коломойського програла суд Нацбанку на 100 млн грн

Нацбанк вже виграв за зобов'язаннями «ПриватБанку» 24 процеси на загальну суму 1,36 млрд грн

21 січня 2020, 14:39 comments1738
Поділіться публікацією:
Компанія Коломойського програла суд Нацбанку на 100 млн грн

Господарський суд Львівської області задовольнив позов Національного банку про звернення щодо стягнення на предмет іпотеки з ВАТ "Дніпрометалсервіс", яке пов'язане з колишнім власником "ПриватБанку" Ігорем Коломойським. Про це повідомляє прес-служба Нацбанку.

"Зазначена компанія у вересні 2014 року надала Національному банку в заставу нежитлове приміщення площею майже 20 тис. кв.м і вартістю більше 100 млн грн в якості забезпечення кредиту рефінансування", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що "Дніпрометалсервіс" не виконав зобов'язань майнового поручителя "ПриватБанку". У 2018 році НБУ подав в суд для стягнення застави, а 16 січня 2020 року суд задовольнив позов у повному обсязі.

В НБУ додали, що суди різних інстанцій прийняли вже 24 рішення на користь держави за позовами, що стосуються націоналізації "ПриватБанку" на загальну суму 1 млрд 360 млн грн. 18 рішень вже передано до виконавчої служби. У 2018 році було подано 148 позовів проти Коломойського, який є фінансовим поручителем, і пов'язаних з ним компаній — майнових поручителів. Метою всіх позовів є погашення кредиту рефінансування.

Як повідомляв сайт "Коментарі", в грудні 2019 року "ПриватБанк" подав позов проти Ігоря Коломойського в Окружний адміністративний суд Тель-Авіва (Ізраїль).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!