Головна Новини Бізнес держсектор Зеленський оголосив бій незаконній торгівлі алкоголем
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський оголосив бій незаконній торгівлі алкоголем

Також президент Володимир Зеленський закликав уряд підготувати ДП "Укрспирт" до повної приватизації

5 лютого 2020, 22:39 comments2974
Поділіться публікацією:
Зеленський оголосив бій незаконній торгівлі алкоголем

Глава держави Володимир Зеленський звернувся до Кабінету міністрів з дорученням завершити всю необхідну "тяганину" з документами, щоб держкомпанія "Укрспирт" була передана в приватні руки вже через два місяці. Про це передає прес-служба Офісу президента.

Так, під час наради з членами уряду і Верховної Ради, український гарант вислухав доповідь про запущеному процесі випуску електронних акцизних марок, які дозволять значно скоротити і припинити оборот не ліцензованої алкогольної продукції.

"Цей сервіс вже працює в тестовому режимі до 14 лютого. І після того як ми в тестовому режимі його вивчимо і опрацюємо протягом місяця, ми завершимо законопроект. До 1 березня проект запрацює повністю", — зазначила міністр фінансів Оксана Маркарова.

З огляду на це Зеленський звернувся до прем'єр-міністра Олексію Гончаруку і доручив у двомісячний термін підготувати "Укрспирт" до приватизації.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський схвалив ініціативу уряду про значне зменшення заробітних плат топ-чиновникам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!