Головна Новини Бізнес держсектор "Війна триває": Київський бронетанковий завод передав бійцям ВСУ дев'ять машин БТР
commentss НОВИНИ Всі новини

"Війна триває": Київський бронетанковий завод передав бійцям ВСУ дев'ять машин БТР

Київський бронетанковий завод став рекордсменом по виготовленню бронетанкової техніки за перший квартал 2020 року

6 травня 2020, 13:17 comments2324
Поділіться публікацією:
"Війна триває": Київський бронетанковий завод передав бійцям ВСУ дев'ять машин БТР

ДП "Київський бронетанковий завод" передало українським військовим партію з дев'яти бронетранспортерів БТР-80, відремонтованих в рамках державного оборонного замовлення. Про це повідомила прес-служба "Укроборонпрому", до складу якого входить КБТЗ.

"Сьогодні ми передаємо нашим захисникам останню партію відремонтованих бронетранспортерів БТР-80. Роботи довелося закінчувати в особливому режимі карантину, але всі наші зобов'язання в рамках державного оборонного замовлення 2019 тепер виконані", — повідомив директор КБТЗ Володимир Синявський.

Всі бронемашини пройшли плановий, регламентований ремонт, отримали нові сучасні засоби зв'язку і навігації, а також нові 29-дюймові покришки українського виробництва.

Також керівництво заводу відзначило, що в першому кварталі 2020 року КБТЗ став абсолютним рекордсменом за обсягами виробленої бронетехніки серед підприємств бронетанкового дивізіону Концерну "Укроборонпрому". Сума обороту від виробленого товару перевищила в два рази минулорічні результати за минулорічний період.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, чим може обернутися подорожчання електроенергії для населення вже в недалекому майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!