Головна Новини Бізнес історії успіху "Мільярдерів у Китаї більше, ніж у США та Індії разом узятих", - рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мільярдерів у Китаї більше, ніж у США та Індії разом узятих", - рейтинг

За 2019 рік у Китаї додалося 182 доларових мільярдери

26 лютого 2020, 19:25 comments1945
Поділіться публікацією:
"Мільярдерів у Китаї більше, ніж у США та Індії разом узятих", - рейтинг

За 2019 рік кількість доларових мільярдерів Китаю перевищила чисельність мільярдерів США, про що передає німецьке видання Deutch Welle, посилаючись на Hurun Global Rich List, який є китайською версією західного журналу Forbes.

Так, згідно з даними рейтингу, на сьогодні в КНР, у тому числі Гонконгу, а також на Тайвані налічується в цілому 182 нових мільярдера. У той же час у США число мільярдерів за рік зросло на 59 осіб.

"У Китаї зараз більше мільярдерів, ніж у США та Індії разом узятих", — зазначає творець Hurun Global Rich List Руперт Хугеверф.

У статті автор зазначає, що в Китаї проживає 799 чоловік з мільярдним статком, в США — 629, а в Індії — 137. У КНР в 2019 році особливо сильно виросли акції технологічних (плюс 77%) і фармацевтичних (плюс 37%) компаній.

При цьому список Hurun Global Rich List вже третій рік поспіль очолює американець, засновник Amazon Джефф Безос, стан якого оцінюється в 140 млрд доларів. Серед китайських мільярдерів — на першому місці глава інтернет-платформи Alibaba Group Джек Ма. Його стан оцінюється в 45 млрд доларів, це 21-е місце в рейтингу.

Містом, де проживають найбільше мільярдерів, п'ятий рік поспіль вважається Пекін. Там проживають 110 осіб з мільярдним статком. У Нью-Йорку цей показник дорівнює 98.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Укрпошта" після карантину через коронавіруса відновила отримання посилок з КНР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!