Рубрики
МЕНЮ
Екатерина Белоброва
Одеський ресторатор Савелій Лібкін збентежений тим, що в місті в умовах суворого карантину продовжують працювати знаменитий ринок "Привоз", храми, ломбарди та кава-машини, але пристойні заклади зі смачною кухнею чомусь дискримінуються. Про це передає видання "Новий час".
Так, за словами бізнесмена і кухаря, одеський карантин нагадує абсолютно звичайні міські дні, коли десятки людей продовжують гуляти в парках біля моря, пити каву, єдина відмінність в тому, що після прогулянки на свіжому повітрі городяни не можуть піти пообідати в ресторані.
Сам Лібкін стверджує, що карантин дотримується строго і за всіма правилами, залишаючи будинок тільки для відвідування продуктового магазину.
До речі, талановитий ділок на карантині не сумує і знайшов новий спосіб не лише зайняти себе, але і привернути увагу до своєї кухні, а значить, і гостей у свої ресторани після відміни карантину: на своїй сторінці Facebook Сава Лібкін щодня в прямому ефірі готує сніданки і обіди.
Закрившись на карантин, його компанія скоротила персонал до 50 осіб, серед яких топ-менеджери, менеджери середньої ланки і добровольці, що погодилися працювати з невеликою компенсацією в 5 тисяч гривень.
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одесит Савелій Лібкін, що потрібно є, щоб зміцнити імунітет у неспокійний епідеміологічний час.
Новини партнерів
Новини