Головна Новини Бізнес історії успіху Найбільший ресторатор Одеси не може зрозуміти, чому ресторани закрили на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший ресторатор Одеси не може зрозуміти, чому ресторани закрили на карантин

Власник елітних ресторанів Одеси Сава Лібкін звернув увагу, що працюють майже всі торгові сфери обслуговування, але чомусь тільки не кафе

15 квітня 2020, 12:57 comments2585
Поділіться публікацією:
Найбільший ресторатор Одеси не може зрозуміти, чому ресторани закрили на карантин

Одеський ресторатор Савелій Лібкін збентежений тим, що в місті в умовах суворого карантину продовжують працювати знаменитий ринок "Привоз", храми, ломбарди та кава-машини, але пристойні заклади зі смачною кухнею чомусь дискримінуються. Про це передає видання "Новий час".

Так, за словами бізнесмена і кухаря, одеський карантин нагадує абсолютно звичайні міські дні, коли десятки людей продовжують гуляти в парках біля моря, пити каву, єдина відмінність в тому, що після прогулянки на свіжому повітрі городяни не можуть піти пообідати в ресторані.

Сам Лібкін стверджує, що карантин дотримується строго і за всіма правилами, залишаючи будинок тільки для відвідування продуктового магазину.

До речі, талановитий ділок на карантині не сумує і знайшов новий спосіб не лише зайняти себе, але і привернути увагу до своєї кухні, а значить, і гостей у свої ресторани після відміни карантину: на своїй сторінці Facebook Сава Лібкін щодня в прямому ефірі готує сніданки і обіди.

Закрившись на карантин, його компанія скоротила персонал до 50 осіб, серед яких топ-менеджери, менеджери середньої ланки і добровольці, що погодилися працювати з невеликою компенсацією в 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одесит Савелій Лібкін, що потрібно є, щоб зміцнити імунітет у неспокійний епідеміологічний час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!