Головна Новини Бізнес історії успіху Forbes назвав найбагатших українців: Порошенко знову мільярдер, Коломойський не увійшов і в п'ятірку
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав найбагатших українців: Порошенко знову мільярдер, Коломойський не увійшов і в п'ятірку

Журнал "Forbes Україна" опублікував список 100 найбагатших людей країни вперше з 2016 року: українські бізнесмени і олігархи встигли примножити і втратити

28 травня 2020, 15:17 comments10268
Поділіться публікацією:
Forbes назвав найбагатших українців: Порошенко знову мільярдер, Коломойський не увійшов і в п'ятірку

Вперше з 2016 року журнал "Forbes Україна", який знову почав випускатися в новій редакції, опублікував рейтинг 100 найбагатших українців. Поки повної версії журналу передплатники не отримали, але список із перших 15-ти "щасливчиків" вже відомий завдяки виданню російської версії Forbes.

Так, загальний стан "золотої сотні" налічує понад 30 млрд дол США. Лідером рейтингу очікувано виявився гірничо-металургійний магнат Рінат Ахметов зі статком у 2,8 млрд дол, який, втім, помітно "витратився".

о порівнянні з піковим, 2013-м, роком статки найбагатшого українця скоротилися майже в шість разів", — зазначає видання.

Цікаво, що п'ятий президент Петро Порошенко за вказаний період повернувся до списку доларових мільярдерів: Forbes оцінює його статки в 1,4 млрд доларів і він займає третє місце після власника групи "Інтертайп" Віктора Пінчука з таким же станом.

Відзначимо, що найбільш яскравому олігархові України Ігорю Коломойському не вдалося потрапити навіть у першу п'ятірку: колишній засновник і співвласник банку "Приват" тримає на банківських рахунках 1 млрд дол і замкнув ланцюг з восьми українських бізнесменів, стан яких оцінюється в цифру з дев'ятьма нулями.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Москвою наклав на себе руки мільйонер зі списку російського Forbes Дмитро Босов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!