Головна Новини Бізнес тарифи "Низькі тарифи або високі зарплати": Гончарук позначив пріоритети для роботи уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

"Низькі тарифи або високі зарплати": Гончарук позначив пріоритети для роботи уряду

На переконання прем'єра, скасовувати комунальні субсидії поки не можна

6 грудня 2019, 17:19 comments1823
Поділіться публікацією:
"Низькі тарифи або високі зарплати": Гончарук позначив пріоритети для роботи уряду

Голова уряду Олексій Гончарук зазначив, що головний задум роботи Кабінету міністрів — це динамічне зростання економіки і доходів для населення, а не зовсім не зниження існуючих тарифів. Про це він заявив в інтерв'ю інформагентству "РБК-Україна".

Так, на питання журналіста, чому до приходу в уряд команда президента Зеленського заявляла про необхідність не знижувати тарифи, а підвищувати зарплати, в той час як зараз з Кабміну звучить зворотна риторика.

"Це не дуже правильна оцінка. Ми робимо все для того, щоб люди заробляли більше. Взагалі, в основі нашої програми уряду лежить ідея економічного зростання. Якщо ви подивіться на нашу риторику і все, що ми робимо, підпорядковане мети економічного зростання", — зазначив Гончарук в якості відповіді.

Також прем'єр зазначив, що уряд стурбований завданням розігнати економіку, створити робочі місця тут, дати можливість людям нормально заробляти, що на певному етапі їхнього добробуту зніме питання тарифів, тому що для них він перестане бути болючим.

"Питання в іншому – значної частини населення, на жаль, на цей період, поки їх доходи не будуть достатньо високими, щоб не помічати тарифи, треба якось жити. Тому програма соціальної підтримки, субсидій абсолютно правильна історія", — підкреслив Гончарук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що парламентарії вже частково схвалили нову програму "держава в смартфоні".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!