Головна Новини Бізнес тарифи У Кабміні пояснили, чому тарифи на тепло знизилися не у всіх містах України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні пояснили, чому тарифи на тепло знизилися не у всіх містах України

Не всі українці побачили перераховані суми в платіжках за тепло

24 січня 2020, 20:47 comments2287
Поділіться публікацією:
У Кабміні пояснили, чому тарифи на тепло знизилися не у всіх містах України

Кабінет міністрів України пояснив, за яким принципом перераховували суми платіжок в нашій країні. Про це повідомила прес-служба Кабміну.

Зазначається, що на підставі постанови №1082 платіжки за опалення перерахували 124 містах країни. Завдяки зниженню вартості газу з 6235,5 грн. за тисячу кубометрів у листопаді 2019 року до 4276,7 грн. за тисячу кубів у грудні 2019 року, тариф на опалення знизився до 30%.

В водночас в уряді зазначили, що тариф у різних регіонах країни може вирізнятися з-за того, яке паливо використовують підприємства для виробництва тепла. Якщо ТЕС використовують вугілля, палети або інше паливо, крім газу, то знижка для жителів міста за опалення буде мінімальною.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський 30 листопада 2019 року провів нараду з чиновниками, на якому обговорювалася можливість зниження тарифів на опалення в грудні, оскільки раніше зменшилася ціна на газ для населення. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чому це не робилося раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!