Головна Новини Бізнес тарифи Герус: на газ буде дві платіжки, але це не вплине на зростання суми
commentss НОВИНИ Всі новини

Герус: на газ буде дві платіжки, але це не вплине на зростання суми

За словами голови комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрія Геруса, підвищення ціни на газ поки що не планується

25 січня 2020, 19:00 comments3130
Поділіться публікацією:
Герус: на газ буде дві платіжки, але це не вплине на зростання суми

Українці платитимуть за газ тепер за двома платіжками. Про це розповів народний депутат від фракції "Слуга Народу", голова комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, повідомляється на офіційній сторінці політсили.

"З 1 січня буде дві платіжки: окремо на газ, окремо – вартість транспортування і вартість обслуговування мереж, але це не впливає на зростання, — розповідає нардеп. — Зростання платіжки не повинно бути. Тобто, сума двох платіжок буде дорівнювати, як раніше була одна платіжка. Тобто, просто технічне розділення відбувається".

Також Герус зазначив, що підстав для зростання нині ціни на газ – немає.

Нагадаємо, міністр енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексій Оржель заявив, що в Україні є всі позитивні фактори, що сприяють зниженню ціни на газ.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що зниження вартості газу вплинуло й на платіжки на гарячу воду та тепло. За словами Геруса, знижка у грудневих платіжках мала скласти від 100 до 500 грн. Якщо зниження в платіжці не відбулося – радять звертатися до місцевого керівництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!