Головна Новини Бізнес податки Депутат від «Слуги народу» пропонує підвищити податок для громадян з високою зарплатою
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат від «Слуги народу» пропонує підвищити податок для громадян з високою зарплатою

Народний депутат України від "Слуги народу" Данило Гетманцев незабаром, можливо, займе посаду голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

28 серпня 2019, 16:01 comments1869
Поділіться публікацією:
Депутат від «Слуги народу» пропонує підвищити податок для громадян з високою зарплатою

Новообраний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев має намір підвищити відсоткову податкову ставку для фізичних осіб з високою заробітною платою. Про це він розповів в рамках інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Відсоткову податкову ставку необхідно підвищити. Доводити її до 70%, як це було у Франції чи в Сполучених Штатах, ми, звичайно ж, не будемо. Більше того, мова не йде про її підвищеня навіть до 30%, проте встановити помірну прогресію просто необхідно. Наприклад, до сьогоднішніх 18% можна додати хоча б 5%",- говорить Гетманцев.

Нардеп також зазначив, що після того, як відбудеться введення прогресивної ставки податку, у майбутньому вона буде збільшуватися автоматично разом зі зростанням заробітної плати в Україні.

До всього іншого, Гетманцев акцентував увагу на тому, що податкова ставка щодо громадян з високою заробітною платою, буде дещо інша. Залежно від розміру їх заробітку буде встановлена процентна ставка, яка може досягти 23%.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що майже 256 тисяч гривень було витрачено на програму "Kyiv Smart City", яка не пройшла перевірку КМДА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!