Головна Новини Бізнес податки Перші дні після реструктуризації: в Україні запрацювала Податкова служба
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші дні після реструктуризації: в Україні запрацювала Податкова служба

Незабаром Державна фіскальна служба України буде ліквідована

29 серпня 2019, 10:47 comments2267
Поділіться публікацією:
Перші дні після реструктуризації: в Україні запрацювала Податкова служба

В Україні запрацювала Державна Податкова служба. Про це, посилаючись на заяву прес-служби ДФС, повідомляє видання УНІАН.

Державній фіскальній службі, яка в даний момент перебуває у стані ліквідації, знадобилося чимало часу для того, щоб створити нове відомство, затвердити його структурні підрозділи, а також перевести в нову Податкову службу близько 30% співробітників.

Діяльність Податкової служби, яка перейняла всі функції ДФС, почалася не так давно, 21 серпня. Підтверджує це і відповідне розпорядження уряду № 682-р, опубліковане на сайті Кабміну.

"Починається новий етап у податковій політиці України. Податкова служба стане надійним другом для підприємців, що прагнуть створити сприятливі умови для ведення бізнесу в країні. Впевнений, що разом ми зможемо створити відомство європейського зразка, яке буде мати високий рівень довіри з боку громадян", — сказав голова ДПС Сергій Верланов.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новообраний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев має намір підвищити податкову процентну ставку для фізичних осіб з високою заробітною платою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!