Головна Новини Бізнес податки У парламенті пообіцяли доопрацювати скандальний податковий законопроект на 50-70%
commentss НОВИНИ Всі новини

У парламенті пообіцяли доопрацювати скандальний податковий законопроект на 50-70%

Законопроект №1210 переглянуть до другого читання

3 жовтня 2019, 13:59 comments1942
Поділіться публікацією:
У парламенті пообіцяли доопрацювати скандальний податковий законопроект на 50-70%

Податковий законопроект №1210 до другого читання буде доопрацьований на 50-70%. Про це повідомив депутат від партії "Слуга народу", голова комітету Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає РБК-Україна.

Гетманцев заявив, що законопроект №1210 обговорюється в спокійному режимі у рамках регламенту. Після голосування в першому читанні, буде ще два тижні для внесення поправок. Він також зазначив, що підготовку до другого читання скорочувати не планують. Голосування по законопроекту може відбутися вже цього тижня.

"Під час комітету я спеціально під стенограму сказав, що не буде жодної депутатської поправки, яку ми не розглянемо, яку ми отклоним, не вникнувши в її суть. І це стосується не тільки депутатських поправок, це стосується і поправок бізнесу", — запевнив Гетманцев.

Також він повідомив, що робочі групи вже зараз готують поправки і очікує, що законопроект буде переглянутий десь на 60%.

Раніше "Коментарі" писали, що Верховна Рада у другому читанні підтримала законопроекти №1057 "Про внесення змін в Закон України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та податку на доходи фізичних осіб" та №1072 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та податку на доходи фізичних осіб".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!