Головна Новини Бізнес податки Держкомпанії не заплатили 4 млрд гривень податків
commentss НОВИНИ Всі новини

Держкомпанії не заплатили 4 млрд гривень податків

Податки не сплатили понад 600 держкомпаній

9 грудня 2019, 15:38 comments1823
Поділіться публікацією:
Держкомпанії не заплатили 4 млрд гривень податків

Більше 4 млрд грн. податку з чистого прибутку заборгували українські державні компанії перед бюджетом. Про це повідомляє прес-служба Державної податкової служби України.

У повідомленні йдеться, що станом на 1 грудня 2019 року заборгованість є у 612 держпідприємств. У відомстві нагадують, що держкомпанії повинні нарівні з іншими підприємствами своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки.

Раніше "Коментарі" писали, що Державна податкова служба підвела підсумки 11 місяців поточного року. Згідно з даними, українці в 2019 році заплатили 13,4 млрд грн. в місцеві бюджети. Відзначається, що ця сума перевищує аналогічний показник за минулий рік на 2,6 млрд грн.

Також ми писали, що в офшорні зони в період з 2015 по 2017 рік виведено 1,5 млрд дол. прибутку від експорту пшениці та кукурудзи з України. Про це свідчать дані міжнародного дослідження. Співавтор роботи, вчений в сфері міжнародного оподаткування і ціноутворення Томмасо Фацціо зазначив, результати дослідження показали, що більша частина аграрного експорту з України здійснюється через канали в низькоподаткових юрисдикціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!