Головна Новини Бізнес податки Головного оперативника ГФС Мацюка звинуватили в тиску на бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Головного оперативника ГФС Мацюка звинуватили в тиску на бізнес

Підприємці масово скаржаться на тиск з боку Володимира Мацюка

25 грудня 2019, 17:21 comments2520
Поділіться публікацією:
Головного оперативника ГФС Мацюка звинуватили в тиску на бізнес

В Україні почастішали скарги з боку підприємців, які сплачують акцизний збір на першого заступника голови Головного оперативного управління Державної фіскальної служби (ГФС) Володимира Мацюка. Про це повідомляє блогер Олексій Голобуцький.

За даними Голобуцького, ГФС доручила регіональним відділенням жорстко вимагати платежі від підприємців. Блогер також заявляє, що Володимир Мацюк на сьогоднішній день виконує обов'язки голови управління на час відпустки Геннадія Лісового, і зараз тисне на бізнес.

"Повернув атмосферу часів Сім'ї та Мінздоху: коли на бізнес жорстко наїжджали і вибивали все, навіть наперед. Методи і принципи ті ж, їх неможливо не впізнати...Тим, хто не хоче героїчно закрити собою бюджетну діру, наполегливо погрожують кримінальними справами", – заявляє блогер.

Олексій Голобуцький також зазначає, що зараз замість обіцяного сприятливого інвестиційного клімату у нас в країні спостерігається тиск на підприємців. Так, одним з яскравих прикладів є дані щодо падіння промислового виробництва до кінця року на 6,9%, в той час, як ще в березні нинішнього року відзначалося зростання на 12%.


Раніше "Коментарі" писали, що у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства очікують спад промисловості до 0,6% (у жовтні падіння склало 5%). Основними причинами спаду промисловості у відомстві називають ціни на зовнішніх ринках, підвищення витрат через збільшення тарифів, особливо на транспортування, а також ревальвацію гривні. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи дійсно промвиробництво в Україні падає через ці причини, і чи достатньо зусиль докладає влада, щоб зупинити падіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!