Головна Новини Бізнес податки В Україні продовжать мораторій на перевірки підприємців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні продовжать мораторій на перевірки підприємців

Уряд має намір продовжити заборону на перевірки малого бізнесу

5 травня 2020, 14:49 comments2404
Поділіться публікацією:
В Україні продовжать мораторій на перевірки підприємців

Перевірки малого бізнесу на час карантину проводити не будуть. Уряд продовжить мораторій на перевірки підприємців. Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

Так, чиновник уточнив, що в Кабміні, спільно з комітетами Верховної Ради, працюють над заходами щодо виходу з карантину.

"Є звернення малих підприємців щодо продовження мораторію на перевірки. Ми як уряд і міністерство підтримуємо продовження такого мораторію як мінімум на період карантину, можливо, на більш довгий період. Я думаю, таке рішення буде прийнято позитивно", — заявив Петрашко.

Нагадаємо, що закон про підтримку платників податків на період карантину був прийнятий в березні. Документ встановлює мораторій на документальні та фактичні перевірки фопів до 18 травня 2020 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в Україні набув чинності закон "Про підтримку платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавирусной хвороби". Він був опублікований в "Голосі України" 17 березня. Документ, зокрема, передбачає, що фізособи-підприємці можуть не сплачувати єдиний соціальний внесок в березні і квітні 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!