Головна Новини Бізнес податки Мін'юст нагадав про крайній термін подачі податкових декларацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Мін'юст нагадав про крайній термін подачі податкових декларацій

У Мін'юсті рекомендують не відкладати подання декларації на останній день

26 травня 2020, 14:17 comments1835
Поділіться публікацією:
Мін'юст нагадав про крайній термін подачі податкових декларацій

Міністерство юстиції України нагадало, що подати щорічну декларацію українці можуть до 31 травня. У відомстві рекомендують не відкладати подання електронної декларації до останнього дня. Таке повідомлення з'явилося на офіційному сайті мін'юсту.

"Відділ з питань запобігання та виявлення корупції нагадує, що 31 травня 2020 року завершується термін подання щорічних декларацій та декларацій після звільнення за 2019 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, який був продовжений законом "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України, спрямовані на попередження виникнення і розповсюдження коронавирусной хвороби (COVID-19)", — повідомили у відомстві.

Також, в Мін'юсті попередили, що у останні дні, виділені на електронне декларування, можливі технічні неполадки, викликані високим навантаженням на систему обліку.

Раніше портал "Коментарі" публікував матеріал про зміну в деклараціях чиновників. У статті викладені думки експертів, які проаналізували сильні та слабкі сторони нового законопроекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!