Головна Новини Політика внутрішня політика У ексглави поліції Одещини знайшли приховане майно на 820 тис. грн
commentss НОВИНИ Всі новини

У ексглави поліції Одещини знайшли приховане майно на 820 тис. грн

Дмитро Головін «забув» внести в декларацію майно на сотні тисяч грн

2 серпня 2019, 19:29 comments1778
Поділіться публікацією:
У ексглави поліції Одещини знайшли приховане майно на 820 тис. грн

Нацагентство з питань запобігання корупції (НАЗК) з'ясувало, що колишній начальник Головного управління Національної поліції в Одеській Області Дмитро Головін не вніс у декларацію про доходи за 2017 рік майно загальною вартістю понад 800 тис. грн, розповіли у відомстві.

"Встановлено, що посадовець не задекларував автомобіль, власну квартиру та квартиру дружини, що належать їм на праві власності, а також зазначив недостовірні відомості про свій дохід та дохід дружини. Загалом відомості, вказані посадовцем у декларації, відрізняються від достовірних на суму понад 819 тис. грн", — сказано в повідомленні.

Зазначається, що висновок про ознаки кримінального злочину направлений до Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляли "Коментарі", 26 липня представники НАБУ повідомили про затримання колишнього начальника Главку поліції Одеській області Дмитра Головіна, його заступника Костянтина Гейко та двох директорів фірм. Їм були вручені підозри. В якості запобіжного заходу Головіну було обрано цілодобовий домашный арешт.

Колишнім поліцейським і підприємцям інкримінують ч. 5 ст. 191 (привласнення і розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). НАБУ і департамент внутрішніх розслідувань Нацполіції встановили, що Дмитро Головін, Костянтин Гейко і двоє підприємців заволоділи великою партією контрафактних сигарет на суму близько 50 млн грн, які були речовими доказами у кримінальній справі, з метою їх продажу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!