Головна Новини Політика внутрішня політика НАБУ перевірить, чи намагався Кличко підкупити Богдана
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ перевірить, чи намагався Кличко підкупити Богдана

Детективи НАБУ почали розслідування за фактами, викладеними у заяві мера Києва Віталія Кличка

5 серпня 2019, 14:30 comments1510
Поділіться публікацією:
НАБУ перевірить, чи намагався Кличко підкупити Богдана

НАБУ почало розслідування щодо можливого підкупу глави офісу президента Андрія Богдана в інтересах мера Києва Віталія Кличка. Про це повідомляє прес-служба НАБУ в Фейсбуці.

У відомстві зазначили, що у відповідь на запити ЗМІ детективи НАБУ почали розслідування за фактами, викладеними у заяві мера Києва Віталія Кличка про можливе вчинення кримінального корупційного правопорушення, підслідного НАБУ.

"Попередня правова кваліфікація ч. 1 ст. 369 КК України ("Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі")", — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що факт внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань жодним чином не свідчить про те, що з сторони тієї чи іншої особи дійсно мали місце неправомірні дії.

Як повідомляли "Коментарі", до глави Офісу президента Андрія Богдану приходила людина нібито від одного зі "смотрящих" Києва і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл.

У свою чергу мер Києва Віталій Кличко назвав озвучену інформацію Андрієм Богданом, "підбіркою пліток і маніпулятивних домислів" і звернувся в НАБУ, для розслідування заяви Богдана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!